mandag den 5. december 2016

Tid er relativ!! Og billeder lyver..

Lørdag var en meget blandet dag, med forskellige følelser i spil. Det skiftede mellem total kampgejst og total modløshed - vi havde tidspunkter hvor vi fik tanken; hva hulan er det vi har rodet os ud i, skal vi ikke bare rejse hjem igen!!
Heldigvis har vi hinanden og er begge af den natur at vi tager tingene som en oplevelse og lader os ikke slå ud af det.

Da vi hjemmefra havde valgt ikke at finde vores permanente bolig var vi på husjagt og skulle se tre muligheder..
Det bekræftede os i at det var en yderst god ide ikke at sige ja til noget uden at have set det først. Det var især første hus som overraskede os en del og som vi ret hurtigt ku' afskrive.
Nr 2 og 3 hus var klart bedre og lige nu ligger vi i forhandling omkring hus nr 3 - ja vi prutter om prisen 😀 en grænse vi begge to skal overskride, men vi blir bedre og bedre til det..

Vi skulle besøge organisationen kl 16, og besluttede os for at vi efter hus-jagten ville tage til Tabanan og tjekke området ud. Det man vil kalde Tabanan midt by er hamrende ucharmerende, larmende og i silende regnvejr fik den altså ikke mange point fra os.. Tabanan er ultra lokalt og der er ikke mange turister at spotte..
Drager man derimod lidt længere ud af selve Tabanan og ud mod organisationen er der vanvittigt smukt og indbydende, rismarker overalt, frodige træer og planter - et sted man får lyst til at være.

Tålmodighed er en vanvittig god egenskab at ha', har vi fundet ud af - det betyder ikke så meget at vente 1 time på en taxa, eller vente 1,5 time på at blive hentet af vores kontaktperson fra organisationen, og som så i øvrigt lige skulle ind og købe nogle flip flops på vejen derud.
Vi havde et lille "møde" med fire fra organisationen og deres mantra er; forget, forget, forget. Det skal i den her sammenhæng forståes sådan, at de alle fire tilsyneladende glemmer rigtig mange ting og rigtig hurtig, og det blir' fortalt og taget med et grin.. Tilgangen til alt er en helt anden, mere rolig og uhøjtidelig, end den vi kender fra Danmark, så der er ikke nogen tvivl om at vi lørdag blev sat på prøve.

🌺☀️🌴

Ingen kommentarer:

Send en kommentar