tirsdag den 6. december 2016

Søndag og tre timer i taxa 😮

For at være i nærheden af organisationen mandag, til at vi kunne starte, besluttede vi os for at vi søndag aften ville finde et andet hotel.
Søndag formiddag og tidlig eftermiddag blev brugt ved poolen og Maja fandt et fint hotel på nettet i Tabanan, som hun bookede og betalte - fedt, så var der styr på det.
Vi tog en lidt tidlig aftensmad i Seminyak så vi var klar til at komme afsted.
Vi nåede kun lige udenfor hotellet inden den første taxa holdt ind til siden, det gik sq meget nemt, tænkte vi og afsted med os.

Vi viste chaufføren adressen på det nye hotel - troede vi. Det viste sig at den adresse vi havde givet ham og den afbildning fra Google Maps der var på hotellets hjemmeside SLET ikke stemte overens, også selv området stadig hed Tabanan.
Turen fra Seminyak til Tabanan tager ca 2 timer så vi var klar over at vi skulle køre langt, men det var først da Maja sagde: "jeg sys godt nok vi kører meget opad", at vi begyndte at blive mistænksomme. 😀

Vi fik kodet adressen ind i Google Maps og kunne se den var helt galt, vi var på vej op i bjergene og LANGT væk fra organisationen og der vi troede det nye hotel ville være - på det tidspunkt havde vi kørt i halvanden time og var allerede ret trætte!!

Et kort øjeblik tabte vi godt nok modet, men besluttede os for at det nyttede ikke noget og begyndte at lede efter et andet hotel. Vi fandt et, men ventede dog med at booke, så vi ikke endte i samme situation. Vi fik chaufføren til at vende om (stakkels mand, som havde ringet hjem til konen og sagt at det blev sent, for han havde fået en lang tur, ja mon ikke 🙈).

Da vi nåede frem til adressen på hotellet kunne vi ikke rigtig finde noget, der var ingen skilte eller noget som helst der indikerede at et hotel skulle ligge netop der. Der var total mørkt. Vi kørte længere ned ad vejen og nåede til et område, hvor man ligesom kørte ind i et lille aflukket boligområde. Der var et lille vagthus, hvor der sad to vagter. Chaufføren gik ud og snakkede med vagterne, som fik ringet til hotellet og efter, hvad der føltes som lang ventetid, kom to fyre på motorcykler kørende og førte os ind i området.

De stoppede ud for et lille hus og lukkede os ind. Det viste sig at være, hvad de kalder for et guesthouse. Altså et lille hus med en stue, køkken, tre værelser og badeværelser, her kan man så leje sig ind på et værelse. Vi nåede lige et par gange at blive bekymrede over, hvad prisen ville være. Godt nok havde vi set at det var til en rimelig penge da vi søgte på det, men man kan aldrig vide, så da de sagde 250.000idr, hvilket svarer til ca 130kr for to pr. nat, åndede vi lettet op.

Selvom vi var godt trætte og udmattede efter turen og forvirringen viste det sig alligevel at være lidt held i uheld. Da de havde hørt, hvor længe vi skulle være på Bali, begyndte de straks at snakke om at finde en god pris til os for hele perioden.

🌺☀️🌴

Ingen kommentarer:

Send en kommentar