søndag den 18. december 2016

Informationsniveau = nul

Det er mandag og vi kigger tilbage på en uge som igen har været med lidt blandet følelser og frustrationer, men ikke desto mindre føler vi at vi er godt på vej og kommer tættere på børnene, tættere på vores vejleder og tættere på noget der ligner en hverdag og rutine.

Flere gange i den forgangne uge har vi oplevet, ikke at blive fortalt hvad der skal ske, hvilket resulterede i at vi var lettere uforberedt på nogle områder. Børnene har lige fået juleferie så derfor stod ugen på sjov og leg. 
Fredag, lørdag og søndag stod den på camping og vi valgte at være med om lørdagen. Uden nogen som helst informationer omkring dagens program mødte vi op i slippers og en lille flaske vand for derefter,  undervejs på en gåtur, at finde ud af at det altså drejede sig om et 10 km langt orienteringsløb. 
Distancen i sig selv var ikke lang og uoverskuelig, men vi indrømmer at det ret hurtigt blev det eftersom vi var total uvidende og uforberedte. 
Oveni det foregik det i nærområdet af organisationen, hvilket vil sige i skov og kuperet terræn. Maja havde sat sin telefon til at måle distancen og samtidig ku den fortælle os at vi er gået opad, hvad der svarer til 31 etager - ret hurtig ku vi godt forstå hvorfor vi svedte og havde det hårdt 😂😱 og det kan stadig mærkes i ben og ankler i dag, mandag.. 

Udfordringen var i virkeligheden også at området var vanvittig smukt og spændende, men frustrationen over at være udforberedt overskyggede reelt set det der kunne ha' været en god og smuk gåtur. 

Vi er blevet bevidste om at vi selv må opsøge de informationer vi har brug for, også selvom det betyder vi skal spørge om det samme 100 gange. Vi har ikke noget godt bud på, hvorfor de ikke af sig selv inddrager os og informerer os noget mere, men et halvt år med dette informationsniveau er vi ikke helt gearet til, så vi tager sagen i egen hånd. 💪🏼😃

☀️🌺🌴





















Ingen kommentarer:

Send en kommentar