fredag den 2. december 2016

Hej Bali

Efter en lang og til tider turbulent flyvetur har vi indtaget Bali. Turen gik rigtig godt, og hvis i overvejer at rejse til Bali kan Singapore Airlines KLART anbefales - god plads, gode muligheder for underholdning med film, mad i lange baner og yderst søde og arbejdsomt personale. Kun den dybeste respekt herfra. 🙌🏼😃

Vi mellemlandede i Singapore hvor vi ikke så andet end lufthavnen i farten, vi havde kun små 50 min til at nå det næste fly, så vi havde det lange ben foran, men alt gik som det skulle.
Ingen bagage er mistet og visumet var også i orden, heldigvis. 😉

Dagen i dag er blevet brugt på at ta' en lang lur, vi har været på opdagelse i Seminyak, hvor vi har et hotelværelse indtil mandag, dyppet fødderne i havet og efter en lidt tidlig aftensmad, er vi klar til at hoppe i køjen inden længe.
Trætte, men i høj grad opsatte på hvad dette halve år vil byde os.

I morgen skal vi ud og tale med organisationen, og se hvor vi skal være henne og vi glæder os. Det er noget vi har talt om i så lang tid efterhånden og vi har stadig lidt svært ved at forstå at det hele starter nu. Men vi er kampklar 💪🏼
Boligsituationen er der stor chance for vi får styr på i morgen også, da vi skal rundt og se nogle forskellige huse, som forhåbentlig både gir mening i pris og placering.

☀️🌴❤️
Maja og Louise

2 kommentarer:

  1. Lyder dejligt, nyd det. Kh mor(Maja)

    SvarSlet
  2. Hey det lyder som om i havde en god tur-;) Ville høre hvordan er det med hensyn til økonomien. Er det sådan at man bor lækkert?-:)

    SvarSlet