tirsdag den 7. marts 2017

Sanur 😀✌🏼

Louise skriver:
Første gang vi var i Sanur var da vi tilbage i januar skulle til Nusa Lembongan, det er nemlig fra Sanur man skal sejle. Allerede der vidste vi at vi var nødt til at komme tilbage og opleve og mærke roen og stemningen i byen. For ca halvanden uges tid siden havde vi et par dage i Sanur og er faktisk ret vilde med byen og hvad den rummer og tilbyder. Det er måske heller ikke så underligt da vi flere gange er blevet enige om at vi nok i virkeligheden er mormor og mormor på tur, for klientellet er derefter og i den lidt højere ende af aldersskalaen. Men ikke desto mindre finder man en rigtig fin balance mellem afslapning, ro og en fredfyldt atmosfære samt shopping, bar, musik og restauranter i Sanur.
Vi boede på det store Swiss-belressort som ligger super centralt og alt hvad vi behøvede var i gå afstand, hvilket for os gør det meget attraktivt.
Er man lidt af en tatoverings elsker som både Maja og jeg så er Segara Ink et besøg værd, de er vanvittig dygtige og super søde. Gå-turen til tattoo-shoppen kan man passende tage langs strandpromenaden som er utrolig hyggelig og selvom man med garanti bliver stoppet af en flok ihærdige damer der rigtig gerne vil have man skal kigge i deres butik og købe noget, så er det en dejlig tur på ca 15 min fra hotellet.
Som mere eller mindre nabo til hotellet fandt vi Casablanca Dine Drink Dance, som er et sted der byder på lidt af hvert. Afslappet, cool og uformel sted, hvor man både kan spise, eller bare nyde en øl eller drink til en omgang live musik af forskellig art. Atmosfæren minder lidt om Balis svar på et after-ski sted, hvor folk hænger ud og snakker lidt på kryds og tværs. Det var også her at forsangeren i et rock band troede Maja var min datter 🙃🤔godt nok er jeg blevet et år ældre siden vi forlod Danmark, men det er Maja trods alt også.

Maja skriver:
The Village Cucina Italiana fodrede os med lækker anti-pasta og pizza. Uden at nævne nogle navne kan vi roligt sige at nogen er ret så udfordret på indonesisk mad, så en god pizza eller hvad de lidt mere turistede områder ellers byder på er vældig værdsat. Her kan vi også nævne Byrdhouse, primært også pga at beliggenheden er så fin lige ned til havet og med den rolige atmosfære uden biler og scootere der gasser op og dytter hele tiden.

Mens Louise fik nye tatoveringer valgte jeg en lidt mindre smertefuld behandling og fik ordnet negle på hænder og fødder i stedet. I virkeligheden er der rigtig mange steder og, hvis man googler det er det nemt at finde omtaler på de fleste steder og så er det ellers bare at vælge. Denne dag faldt valget på Gloria spa, hvor min fødder og hænder blev ordnet på samme tid af hver sin lille dame og til den utrolige sum af lidt over 50kr. Bali kan desværre give lidt dyre vaner, da det der er billigt her, desværre er hammer dyrt i dk.

Sanur er bestemt et besøg værd.

🌴🌺☀


















Ingen kommentarer:

Send en kommentar