tirsdag den 14. marts 2017

Filmaften og popcorn i lange baner 🍿🎬

Er der andre end mig (Louise) der har prøvet at poppe popcorn i tre timer? 😂🙈
Sammen med Ingeborg ville vi holde en filmaften for ungerne i organisationen, og ingen filmaften uden popcorn, saltstænger, chips og sodavand.
Vi tog, lørdag formiddag ud for at handle alle de ting vi skulle bruge. Vi minder jer lige om at der er omkring 100 børn så der skulle bruges en del.
Første stop i et større supermarked, hvor vi købte små chipsposer, saltstænger og plastikkrus til hver af børnene, gik det hurtigt op for os at vi måske var en anelse optimistiske da vi tog scooteren og vi endte med at ringe til Aji som kom og hentede tingene - hva skulle vi gøre uden ham 😃
Videre til det næste supermarked hvor vi købte sodavand og popcorn, også her gik det op for os at det hele måske fyldte lidt mere end vi havde regnet med, men vi blev stædige og VILLE køre det ud i organisationen på scooter - det bliver mere og mere Bali-style på den scooter 😂✌🏼
Maja startede popcorn processen, men grydens bund var for tynd, olien blev for varm og popcornene brændte på - fuck, vi har lovet popcorn til 100 børn, what to do??
Ny gryde, den rette mængde olie, laveste blus på komfuret og så ryste gryden hvert andet øjeblik var åbenbart opskriften og Maja så sit snit til at overlevere opgaven til mig 😂 "Det går da meget godt det der Louise, den opgave fik du"
Men men men, popcornene var ikke blevet saltet og pakket så perfekt hvis ikke det havde været for Majas ekspertise med at smage til og tålmodighed med at pakke i plastiskkrus og sætte låg på.
Tre timer senere, øm i håndledene, øm i fødderne og svedige fik vi på ganske overkommelig vis serveret popcorn, saltstænger, chips og sodavand til børnene og Inside Out blev sat på og selvom der kun var to der faktisk forstod budskabet og meningen i filmen hyggede de sig og havde en god aften.

🌺🌴☀












Ingen kommentarer:

Send en kommentar