mandag den 9. januar 2017

Møde på universitetet 🤓📚

Relativt hurtigt blev vi opmærksomme på at vi selv skal være ret bevidste om vores faglighed og være sikker på at den kommer i spil, sådan at vi i sidste ende kan bestå praktikken. 
Ude i selve organisationen har vi fået den opfattelse at det faglige aspekt ikke er så meget i fokus som vi f. eks. har derhjemme. De tillægger det ikke så stor værdi og er ikke underlagt hele tiden at skulle kunne argumentere fagligt for det de foretager sig. 

Derfor har vi også fået tildelt en vejleder fra universitetet i Denpasar og i fredags havde vi det første møde med dem. De var tre her fra organisationen som var med og der var tre repræsentanter fra universitetet, så vi endte med at være relativ mange til det her møde. 

Vi havde på forhånd haft lidt svært ved at vurdere hvad vi skulle forvente af mødet, men havde fået skrevet nogle spørgsmål ned og fået talt om hvad vi ligesom havde brug for at få overblik over og styr på. På nuværende tidspunkt var det vores training plan der skulle i fokus, sådan vi kunne få styr på hvad vi helt præcist skal lave og hvordan og hvorledes det hele skal arrangeres. 

Den daglige leder, fra organisationen, fortæller hun lige hurtigt vil præsentere os for dem fra universitetet, på indonesisk vel at mærke. Det går de første ti minutter med hvor vi sidder helt uvidende omkring hvad hun fortæller og hvad de taler om. 
Der kommer nogle enkelte spørgsmål til os, og vi formår da også til en vis grad at få fortalt hvad vi har i tankerne, og hvad vi skal have fokus på som det første, men primært bliver det her møde afholdt på indonesisk. 
Det er lidt en special måde at afholde et møde på og vi havde måske begge to forventet at det ville foregå på engelsk, så alle parter kunne bidrage og være med, men der må vi bare sande at balineserne tit og ofte hiver en lille overraskelse op af ærmet. 

Da der er gået en halv times tid fortæller Ms. Tiur at de nu sidder og taler om et fremtidige samarbejde, universitetet og organisationen imellem, uden om UCC f.eks, hvilket jo er rigtig fint, det var bare ikke lige det der skulle være fokus. Vi har opdaget det er rigtig svært at styre sådan et møde når det 95% af tiden bliver afholdt på et sprog vi ikke forstår. 

Til gengæld var det rart at få talt med dem fra universitetet og grundlæggende gik vi derfra med en god mavefornemmelse om at vi nok skal få det faglige aspekt i spil og dækket. Vi fik aftalt med dem at de kommer ud til organisationen en dag, ser området, møder børnene og personalet for bedre at kunne danne sig et overblik over, hvad der vil give mening for os og derved også kunne vejlede os bedre. 

Vi er ved godt mod og glæder os til at komme igang med nogle andre ting. 

☀🌺🌴

Ingen kommentarer:

Send en kommentar